Facebook WIFI Hotspot

Met de Slimme Hotspot kunt u een WiFi internetaansluiting aanbieden aan uw klanten. Klanten krijgen internet toegang op het moment dat zij zich ‘inchecken’ op uw Facebook pagina. Zo kunnen andere Facebookers zien dat uw zaak ‘hot and happening’ is. En als zij weer reageren op de check-in volgt er gratis mond-op-mond reclame voor uw zaak!

Inloggen bij de Slimme Hotspot voor uw klanten gaat als volgt:

Waarom de Slimme Hotspot?

We merken dat klanten langer in de winkel blijven en de Wifi toegang waarderen. De installatie is vliegensvlug zelf te doen. Gewoon de Slimme Hotspot aan de bestaande internetaansluiting aanklikken en klaar. De hotspot is voorgeconfigureerd in combinatie met uw Facebook pagina. Zo levert dit aanbod zowel online als offline veel zichtbaarheid op.

Mogelijkheden

Wat zien klanten als zij connectie maken met de Slimme Hotspot? U heeft hierin de keuze uit:

1. een Facebook check-in pagina: klanten zien meteen uw Facebook page en zodra zij ingecheckt zijn, krijgen zij toegang tot het Wifi. Dit zorgt moeiteloos voor een toename van de online mond-op-mond reclame over uw zaak.

2. een op maat gemaakte Mini website: wij zorgen voor uw eigen mini website met advertentieruimte. En een online plek waar u zelf deze advertenties kunt beheren.

Waarom Slimme ICT Service?

Slimme ICT Service komt voort uit het MKB. Daarom weten wij als geen ander dat de zaak moet blijven draaien en dat dat de nodige aandacht kost. Wij kunnen u volledig ontzorgen door de benodigde techniek inclusief installatie te organiseren. En dat allemaal voor MKB prijzen.

De Slimme Hotspot is plug-and-play. Maar we staan u natuurlijk bij indien u hulp nodig heeft.

Voor een uitgebreide productpresentatie, ga naar http://www.slimmehotspot.nl/

Demo aanvragen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Ik wil graag een demo krijgen. Neem daarom a.u.b. contact met mij op.