Ons verhaal

Slimme ICT Service is een ICT-bedrijf gevestigd in Epe. Sinds de oprichting in 2014 bieden we eenvoudig te gebruiken ICT producten aan voor MKB’ers en mogen rekenen op een steeds grotere klantenkring.

Het idee achter Slimme ICT service is ontstaan vanuit de behoefte van de ijssalon van een van de oprichters, Shu-Ta Chou. Hoewel in het dagelijks leven steeds meer slimme ICT toepassingen voor handen zijn, bleek het nog knap lastig te zijn de juiste hulpmiddelen te selecteren voor zijn zaak. Elke MKB-er heeft daarnaast de uitdaging van het managen van een lopende zaak, waardoor het lastig is vernieuwing te realiseren.

Informaticus en computerliefhebber Ise Vermeire zoekt voortdurend naar projecten waarbij hij zijn ei kwijt kan: daar technologie inzetten waar het een grote maatschappelijke impact bewerkstelligd. En deze vraag van Shu-Ta stond hem in dat licht wel aan; het MKB kan wel wat innovatie gebruiken!

Samen richten ze Slimme ICT Service formeel op in december 2014. Slimme ICT Service wil een one-stop-shop bedrijf zijn voor MKB-ers, met een aanbod van ICT producten die al helemaal uitgetest en in werking zijn ‘in het echt’. Daarom hebben we niet alleen de technische kennis over de producten maar ook gebruikservaring.