Digitale ijsvitrine

Deze digitale ijsvitrine plug-in is speciaal ontwikkeld voor ijssalons. Als ijssalon heb je tientallen verschillende smaken in het portfolio, waarvan er een selectie in de ijsvitrine terecht komt voor de verkoop aan klanten. En dat aanbod wil je natuurlijk mooi, aantrekkelijk en ook voor de klanten achteraan de rij goed zichtbaar hebben.

Smaken beheren en tonen op website en digitale schermen

Met deze handige plug-in kan je heel eenvoudig al je smaken beheren en een selectie aangeven welke er die dag in de vitrine ligt. Automatisch zullen deze smaken op aantrekkelijke wijze gepresenteerd worden op je Slimme Playr schermen. En tegelijkertijd op je website. Zo houdt je je website heel eenvoudig actueel.

het overzichtelijke beheerscherm van de digitale vitrine

Bekijk het filmpje

Allergenen aangeven

Nieuw! Laat meteen de allergenen in uw smaken zien in de digitale ijsvitrine, met heldere iconen achter de smaaknaam. Zo is het voor de klant in een oogopslag duidelijk of een smaak gluten, melk, noten, soja, pinda, eieren, selderij, SO2 en/of lupine bevatten. Voor u is het zeer eenvoudig eenmalig instellen.

allergenen in de digitale vitrine met iconen aangegeven

Zoekfunctie

U vindt uw ijssmaak heel eenvoudig in de beheermodule terug met de handige zoekfunctie. Zo hoeft u niet nodeloos te scrollen op zoek naar de smaak die u wilt bewerken.

Tevens bestaat de mogelijkheid te zoeken op de smaken die in de vitrine liggen (of niet) en op de omschrijving. Verder zijn er diverse sorteerfuncties mogelijk. Zo houdt u altijd overzicht over uw smaken.

zoekfunctie smaken

Ook voor mobiel

Het aangeven welke smaak op de dag in de vitrine ligt is prima te doen met uw smartphone, bijvoorbeeld uw iPhone. Zo kunt u nog tijdens het ijsbereiden, even de smaken aanvinken die u aan het maken bent. Zo zijn uw digitale schermen alsmede uw website met zo min mogelijk moeite actueel te houden.

geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele telefoon

Demo aanvragen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Ik wil graag een demo krijgen. Neem daarom a.u.b. contact met mij op.